Zoo BRAILA

ADOPTA UN ANIMAL  !

                              

     Suntem bucurosi sa va prezentam noul proiect al Parcului  Zoologic Braila!

Dupa cum am aflat chiar de la dumneavoasta, cei care ne-ati vizitat…copiii sunt foarte incantati de animalutele noastre si vrem sa va dam ocazia, ca pentru un an de zile  sa deveniti “parinti virtuali” ai acestora.Ne alaturam astfel celorlalte zoo din tara la care aceasta initiativa a devenit realitate.

     Cum se procedeaza?
Dumneavoastra va trebui sa completati un formular de adoptie unde va veti alege favoritul. 

     Va doriti o maimuta jucausa?
Atunci v-o prezentam pe Cici. Daca preferati un leu fioros atunci aveti varianta de a-l alege pe Enache sau pe sora lui Aurica. In cazul in care va plac pasarile, pelicanul George  abia asteapta sa sa fie adoptat. De asemenea tigrul Alfie,mistretul Ahile,  ursul Stelica sau lupul alb Lulus pot fi printre optiuni si sunt nerabdatori sa ia parte la aceasta experienta inedita. Daca va e greu sa va decideti va asteptam la zoo sa le cunoasteti mai bine!

          Acestea fiind spuse, va invitam cu mic cu mare, ca dupa citirea regulamentului si completarea formularului,  sa va  ridicati certificatul de adoptie.

 

          LISTA ANIMALELOR CARE ASTEAPTA   SA  FIE  ADOPTATE:

1.     Tigrul Alfie

2.     Ursul Stelica

3.     Leul Enache

4.     Leoaica Aurica

5.     Maimuta Cici

6.     Lupul de Alaska Lulus

7.     Pelicanul George

8.     Mistretul Ahile

9.     Poneiul  Carlos

10.  Caprioara  Giulia

 

 

          Regulament privind adoptia animalelor din Parcul Zoologic Braila:

(Aici sunt precizate condițiile in care pot fi adoptate   animale din  Zoo Braila, precum și drepturile și obligațiile persoanelor fizice/juridice care adoptă animale.)

 

1.     Animalele din Gradina Zoologica Braila pot fi adoptate de orice persoana fizica sau juridica, iar un animal poate avea mai multi “parinti adoptivi” .

2.      Perioada de adopție este de un an. Suma minimă este de 25 de lei pentru persoane fizice si 100 de lei pentru persoane juridice. Părintele adoptiv poate achita daca doreste o sumă mai mare decât suma minimă.

3.      Animalul adoptat rămâne în proprietatea  Zoo Braila, în locația desemnată de către instituție. Părintele adoptiv are aceleași drepturi ca oricare alt vizitator.

4.     Suma încasată din adopția unui animal este folosită exclusiv pentru fondul general destinat achizițiilor de alimente, vitamine și medicamente de la Grădina Zoologică și pentru îmbunătățirea condițiilor de bunăstare  a animalelor.

5.     Părintele adoptiv primește un Certificat de adopție iar numele părintelui adoptiv este trecut pe panoul special al părinților adoptivi. În cazul persoanelor juridice, dacă părintele adoptiv solicită, se poate așeza o tăbliță lângă țarcul animalului, cu numele părintelui adoptiv. 

6.      Adopția se poate înregistra pe un nume diferit față de persoana care plătește taxa de adopție (ex.: certificatul de adopție se face cadou pentru o zi de naștere, o aniversare, de sărbători etc.).

7.      Anual  (in  prima sâmbătă din octombrie) se organizează Ziua Părinților Adoptivi, ocazie cu care persoana trecută pe Certificatul de adopție, pe baza unei invitații,  intra gratuit la Parcul  Zoologic si  poate afla detalii suplimentare  despre animale.

8.      Suma oferită pentru adopție nu se returnează. În cazul decesului animalului adoptat, părintele adoptiv poate opta pentru un alt exemplar,pana la finele anului. 

 

 

Descarca formularul de Adoptie Zoo Braila

 

 

 

S.C. APT S.A. Braila

Cod Unic de Inregistrare (CUI): 27338691
Nr. de ordine in Registrul Comertului: (NRC): J9/457/2010
Adresa: Aleea Trandafirilor nr.1A, Braila
Judet: Braila
Romania

Site-ul nostru foloseşte cookies-urile şi alte tehnologii astfel încât noi şi partenerii noştri să putem să ne reamintim de dumneavoastră şi să înţelegem cum folosiţi site-ul nostru. Accesați Instrumentul nostru de consimțire cookie, așa cum este prezentat pe fiecare pagină, pentru a vizualiza o listă completă cu aceste tehnologii și pentru a ne spune dacă pot fi folosite pe dispozitivul dumneavoastră. Continuarea folosirii acestui site va fi considerată drept consimțământ.