ZOO DE NOTA 1smiley

NOTA 10 (FB) DE VEI LUA, GRATIS NE VEI VIZITA !

 

 

CE PRESUPUNE ACEST PROIECT?

                    Odata cu inceperea scolii, am  imbratisat ideea colegilor de la Zoo Oradea si   ne propunem sa derulam  in perioada octombrie 2016-martie 2017 proiectul  Zoo de nota 10.

                    Proiectul  se adreseaza  elevilor din clasele I-VIII de la școlile din municipiul Braila,deoarece ne dorim sa ii incurajam si sa ii motivam pe micii nostri vizitatori  sa  descopere secretele naturii si a vietuitoarelor salbatice.

                     Asadar, orice elev care va lua calificativul Foarte bine sau nota 10 la materiile de Ştiinţele naturii/Biologie beneficiază de o intrare gratuită la ZOO Braila.

                      In cazul in care mai multi elevi din aceeasi clasa   obtin note maxime la materiile mai sus amintite, se  ofera pe langa intrarea  gratuita a grupului  si o prezentare a uneia dintre speciile de animale din colectie,  sustinuta de un specialist al Parcului Zoologic.

 

REGULAMENTUL PROIECTULUI :

1.     În  organizarea proiectului ”Zoo de nota 10”,  SC APT  SA , in calitate de administrator al Parcului Zoologic, va derula aceste activitati in baza unui protocol  de colaborare   cu Primaria Braila, Inspectoratul Scolar si scolile din municipiu.  

2.     Proiectul se adresează elevilor de la cursurile de zi din clasele I-VIII de la școlile din municipiul Braila,intrarea libera facindu-se in baza  carnetului  de elev vizat pe anul scolar in curs.

3.     Proiectul este valabil începand cu luna octombrie 2016 .

4.     Elevii au dreptul la o singura intrare gratuită pentru fiecare notă de 10 (FB pentru clasele primare) obținuta la disciplinele: Biologie sau Stiinte ale naturii.

5.      La casierie elevul se prezintă cu carnetul de note in maxim 30 de zile de la acordarea notei . Dreptul de intrare gratuită nu se poate transfera.

Intrarea gratuită se acordă în timpul orarului de funcționare al Parcului Zoologic.  Beneficiarii intrării gratuite au aceleași drepturi și obligații ca și vizitatorii plătitori.

 

 

 

 

S.C. APT S.A. Braila

Cod Unic de Inregistrare (CUI): 27338691
Nr. de ordine in Registrul Comertului: (NRC): J9/457/2010
Adresa: Aleea Trandafirilor nr.1A, Braila
Judet: Braila
Romania

Site-ul nostru foloseşte cookies-urile şi alte tehnologii astfel încât noi şi partenerii noştri să putem să ne reamintim de dumneavoastră şi să înţelegem cum folosiţi site-ul nostru. Accesați Instrumentul nostru de consimțire cookie, așa cum este prezentat pe fiecare pagină, pentru a vizualiza o listă completă cu aceste tehnologii și pentru a ne spune dacă pot fi folosite pe dispozitivul dumneavoastră. Continuarea folosirii acestui site va fi considerată drept consimțământ.